Gezond & Gelukkig

 

We wensen alle mensen toe dat ze lekker in hun vel zitten. Dat betekent dat ze zich gezond en gelukkig voelen. Dat ze de energie hebben om hun werk te doen, dat ze er plezier aan beleven, en dat ze er onvoorwaardelijk bij horen. Deze ambitie begint bij onze eigen medewerkers en strekt zich via ons ecosysteem van klanten en toeleveranciers uit naar de hele maatschappij.

Navigeer direct naar:

Goed werkgeverschap

Medewerkers vormen het hart van onze organisatie. We zetten hen op de eerste plaats. Altijd. Niet voor niets mogen we ons de beste werkgever van Nederland noemen. We zijn ervan overtuigd dat we door uitstekend werkgeverschap duurzaam succes voor ons hele ecosysteem kunnen bereiken.

We doen al heel veel op het gebied van goed werkgeverschap. Eigenlijk op alle thema’s. Vaak gaat dat vanzelf, dankzij onze cultuur. Neem het thema werkgelegenheid. Wij zijn een familiebedrijf, we hoeven niet te gaan voor winstmaximalisatie op de korte termijn. En we lenen geen geld van anderen. Nooit. Daardoor kunnen we focussen op de lange termijn. En dat zorgt weer voor stabiliteit voor onze medewerkers.  

Van gezondheid en veiligheid …

Of neem het thema gezondheid en veiligheid. We bieden gezonde lunches, hebben overal vers fruit, en werken in een Clubhuis waar de lucht binnen aantoonbaar net zo fris is als buiten. Met een meditatieruimte, fitnessruimte, sportzaal en padelbanen. En met een eigen chefkok en bakkerij. Heb je een extra steuntje nodig zonder wachttijden of gedoe? Dan zijn er onze AFAS-vitamientjes - een netwerk van psychologen, coaches, fysiotherapeuten en masseurs, en onze bedrijfsdokter Maarten.

… tot onderwijs en ontwikkeling

Ook met onderwijs en ontwikkeling zijn we een eind op weg. Alle medewerkers krijgen elk jaar duizend euro, die ze vrij kunnen besteden aan hun ontwikkeling. We hebben een eigen AFAS Academy en je kunt altijd leren door te doen.

Goed werkgeverschap zal voor ons altijd een kernthema blijven. En de komende jaren focussen we op twee thema’s. Daarover lees je hieronder meer.

Doelstellingen

Wij hebben aan iedere wereldwens doelstellingen gekoppeld. Dit verplicht ons om daadwerkelijk actie te ondernemen.

Voorbeelden

Onze doelstellingen maken we graag transparant in wat we doen. Daarom hebben we verschillende voorbeelden wat we concreet al hebben gedaan.