Sustainable Development Goals

Duurzame ontwikkelingsdoelen

 

De SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen) zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De SDG’s zijn afgesproken door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN), waaronder Nederland.

Voor AFAS zijn de volgende 6 SDG's van groot belang.

Onze SDG's

Met ons CSR-beleid (en vooral met hoe we dat in de praktijk brengen natuurlijk), leveren we een belangrijke bijdrage aan de volgende SDG’s.

 

Met behulp van onze AFAS Foundation streven we naar een betere toekomst, wereldwijd. Door de talloze projecten die we wereldweid uitvoeren proberen we hier een bijdrage aan te leveren.

 

AFAS is een bedrijf voor iedereen. We vinden het belangrijk dat er zo veel mogelijk verschillende mensen bij ons werken, én dat die mensen zich vrij voelen om zichtbaar zichzelf te zijn. 

 

Zo min mogelijk energie verbruiken. En áls we energie verbruiken alleen hernieuwbare energie. Dat is onze ambitie. 

 

We zetten onze medewerkers op de eerste plaats, en dat willen we aantoonbaar blijven doen. Ook nu we steeds groter worden. Dat vraagt creativiteit, innovatiekracht, en persoonlijk en kwetsbaar leiderschap.

 

Met de software van AFAS krijg je inzicht en grip op je organisatie. Ook op de MVO doelstellingen. Met de impact die we via de software op onze keten maken dragen we bij aan dit doel.

 

In 2023 willen we de hoeveelheid restafval met 80% verminderen. Zo scheiden we in ons hele pand afval en hebben we een milieustraat gebouwd met een glasverpulveraar, papierpers en composteermachine.